Ugrás a tartalomra

Hogyan mentse el az értekezlet-módosításokat, de ne küldjön frissítéseket az Outlook programban?

Szerző: Kelly Utolsó módosítás: 2020-05-22

Például létrehozott egy értekezletet, és már elküldte a résztvevőknek az Outlook programban. Most néhány változtatást szeretne végrehajtani az értekezleten, de nem küldi a frissítéseket az értekezlet résztvevőinek, ötleteket? Ez a cikk három módszert mutat be a probléma megoldására.


Az értekezlet módosításainak mentése, de a Mentés funkcióval ne küldjön frissítéseket

Valójában könnyen elmentheti az értekezlet módosításait anélkül, hogy a Megtakarítás funkció az Outlookban.

1. Kattintson duplán az értekezlet megnyitásához, és végezze el a szükséges változtatásokat.

2. Kattintson az Megtakarítás gomb  és a közel gomb  egymás után a Gyorselérési eszköztáron. Lásd a képernyőképet:

Most az értekezleten végrehajtott változásokat elmentjük, de nem küldjük el az értekezlet résztvevőinek.

Megjegyzések: Ez a módszer akkor működik jól, ha csak az értekezlet jegyzetét módosítja. Ha módosítania kell az értekezlet fejlécének adatait, például az értekezlet idejét, helyét stb., Ez a módszer nem működik.

Gyorsan megkeresheti és törölheti az ismétlődő e-maileket az Outlook alkalmazásban

A Kutools for Outlook programmal Ismétlődő e-mailek funkcióval gyorsan megtalálhatja és törölheti őket több e-mail mappából, vagy megkeresheti és törölheti az összes duplikátumot a kiválasztottból két kattintással az Outlook programban.


hirdetés törli az ismétlődő e-maileket kto 9.50

Tárolja az értekezlet-módosításokat, de ne küldjön frissítéseket a Work offline módban

A harmadik módszer arra irányítja, hogy módosítsa a megadott értekezletet offline módban, hogy az értekezlet-frissítéseket egyáltalán ne lehessen elküldeni.

1. Kattintson a elem kiemelésére Offline munka gombot a Küldés fogadás lapot az internet leválasztásához.

Offline módban látni fogja   az állapotsoron. Lásd a képernyőképet:

2. Kattintson duplán az értekezletre, végezze el a szükséges változtatásokat, majd kattintson a gombra Frissítés küldése gombot.

3. Váltás a Levél nézetben nyissa meg a Kimenő üzenetek mappát, majd törölje az értekezlet frissítő levelét. Lásd a képernyőképet:

4. Kattintson az Offline munka gombot a Küldés fogadás fület ismét az online mód bekapcsolásához.

Most az értekezlet változásai mentésre kerülnek, de az értekezlet frissítő levelét nem küldjük ki.


Kapcsolódó cikkek


A legjobb irodai hatékonyságnövelő eszközök

Friss hírek: Megjelent a Kutools for Outlook Ingyen verzió!

Tapasztalja meg a vadonatúj Kutools for Outlook szolgáltatást INGYENES verzió 70+ hihetetlen funkcióval, a tiéd az ÖRÖKRE használható! Kattintson a letöltéshez!

🤖 Kutools AI : Azonnali profi e-mailek mesterséges intelligencia varázslattal – egyetlen kattintással zseniális válaszok, tökéletes hangnem, többnyelvű elsajátítás. Alakítsa át az e-mailezést könnyedén! ...

???? E-mail automatizálás: Automatikus válasz (POP és IMAP esetén elérhető)  /  Ütemezze az e-mailek küldését  /  Automatikus CC/BCC szabályok szerint e-mail küldésekor  /  Automatikus továbbítás (Speciális szabályok)   /  Automatikus üdvözlet hozzáadása   /  A több címzettnek szóló e-mailek automatikus felosztása egyedi üzenetekre ...

📨 Email Management: E-mailek visszahívása  /  Blokkolja az alanyok és mások átverő e-mailjeit  /  Törölje az ismétlődő e-maileket  /  Részletes keresés  /  Mappák összevonása ...

📁 Attachments ProKötegelt mentés  /  Batch Detach  /  Batch tömörítés  /  Automatikus mentés   /  Automatikus leválasztás  /  Automatikus tömörítés ...

🌟 Interface Magic: 😊További szép és menő hangulatjelek   /  Emlékeztet, ha fontos e-mailek érkeznek  /  Minimalizálja az Outlookot a bezárás helyett ...

👍 Csodák egy kattintással: Válasz mindenkinek a bejövő mellékletekkel  /   Adathalászat elleni e-mailek  /  🕘A feladó időzónájának megjelenítése ...

👩🏼‍🤝‍👩🏻 Névjegyek és naptár: Névjegyek kötegelt hozzáadása a kiválasztott e-mailekből  /  Egy kapcsolattartó csoport felosztása egyéni csoportokra  /  Távolítsa el a születésnapi emlékeztetőket ...

A Kutools for Outlook azonnali feloldása egyetlen kattintással –végleg szabad. Ne várj, töltse le most, és növelje hatékonyságát!

kutools az Outlook funkciókhoz1 kutools az Outlook funkciókhoz2
 

 

 

Comments (13)
No ratings yet. Be the first to rate!
This comment was minimized by the moderator on the site
I found a work around which is a bit dull but it works for me. Change your send option so it first goes in the folder outgoing and then delete them so they dont get sent. But there is no other option and it has worked for me so far.
This comment was minimized by the moderator on the site
I wanted to add someone to a Meeting request that was already sent out. I forwarded the request to the additional attendee and then noticed it said "Send Update". Do I need to "send update"? How do I avoid having everyone see the meeting invite again?
This comment was minimized by the moderator on the site
Hi there,

After clicking on Send Update, there should be a Send Update to Attendees dialog box, from where you can choose Send updates only to added or deleted attendees optionn.

However, since the options can vary in different Outlook versions, you can create a test meeting, and try to click the Send Update to make sure there is the Send updates only to added or deleted attendees option.

Amanda
This comment was minimized by the moderator on the site
Thank you for taking the time to share this! Very useful!
This comment was minimized by the moderator on the site
How do you do that on a MAC?
This comment was minimized by the moderator on the site
This "Save meeting changes but don’t send updates with Save feature" does not work. When you hit the save button, you get a pop-up that say, "Save changes and send update" or "Don't save changes." For years there's been an option to "Save changes, but don't send update." In early April, 2018, that option disappeared. What happened to this option? How can I use this important feature?"
This comment was minimized by the moderator on the site
Hi Malora,
Have you disconnected your Outlook from server and working offline? You should click Send / Received > Work Offline before save meeting changes.
This comment was minimized by the moderator on the site
I'm having the same problem. I just want to update the notes and save the notes. The updated notes are for me and not the attendees. I'm not getting that option which is very annoying. Any suggestions?
This comment was minimized by the moderator on the site
I have found that the "save but don't send" option is only available if the meeting has never been sent to any recipients, as if it were a draft. Once it has been sent out, the save but don't send option is no longer available.
There are no comments posted here yet
Load More
Leave your comments
Posting as Guest
×
Rate this post:
0   Characters
Suggested Locations